Înscrieri pentru Școala de Vară ASTRA 2021 în cadrul Festivalului de Film și Istorii de la Râșnov

Între 20 și 29 august 2021, în cadrul celei de-a 13-a ediții a Festivalului de Film și Istorii Râșnov (FFIR), studenți, masteranzi și doctoranzi din România, Republica Moldova și Ucraina (cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani) pasionați de istorie, geopolitică, comunicare, administrație sau film vor putea participa gratuit la Școala de Vară ASTRA ediția a X-a.

Timp de 10 zile, participanții vor avea acces la dezbateri, conferințe, ateliere în prezența unor reputați specialiști (diplomați, istorici, politologi, sociologi, cineaști, artiști etc.), proiecții de film, concerte, expoziții în cadrul deosebit al Cetății Râșnov.

Pentru a câștiga un loc la Școala de Vară ASTRA, cei interesați trebuie să trimită, până la data de 9 mai 2021, pe adresa raluca@ffir.ro, un CV și o scrisoare de intenție. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu sau avansat. Recomandarea unui profesor este un avantaj.

Citeste și:  Două drone de tip avion, cu decolare verticală, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

Organizatorii își rezervă dreptul de a face selecția celor înscriși în limita locurilor disponibile.

Programul final al prelegerilor va fi publicat la finalul lunii iunie pe www.ffir.ro și Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.