Interlopi și maneliști, amendați după ce au petrecut fără măşti şi fără distanţare, într-un local din județul Brașov

Mai multe persoane au petrecut într-un local din localitatea Tohanul Nou, județul Brașov, fără măşti și distanţare. Șapte persoane au fost amendate pentru încălcarea regulilor.

Polițiștii din Brașov au făcut verificări după informații potrivit cărora într-un local din Tohanul Nou a avut loc o petrecere cu manelişti şi interlopi, potrivit Mediafax.

„Vă comunicăm faptul că au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, au constatat faptul că au fost încălcate prevederile O.U.G. nr. 28/1999, fapt pentru care au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 lei”, a transmis comisar de Poliție Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

În presă au apărut imagini de la petrecerea respectivă, după ce mai mulți participanți ar fi publicat poze pe Facebook. Conform acestora, la chef au ăarticipat mai mulți maneliști, dar și interlopi, care s-au distrat fără nicio măsură de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.