Ionel Pârvu este noul antrenor de la SR Brasov

Clubul SR Brașov a bătut palma ieri, 7 ianuarie 2023, cu Ionel Pârvu, urmând ca fostul jucător stegar să ocupe funcția de antrenor principal.

“Este timpul ideal să revin în fotbalul mare” – așa și-a argumentat dl. Pârvu decizia alăturării proiectului Steagul Renaște. Obiectivele țintite de stegari în primăvara anului 2023 vor fi accederea în play-off, apoi calificarea la barajul de promovare.

Totodată, clubul își va consolida lotul, antrenorul Ionel Pîrvu având deja câteva nume de jucători pe listă, el spunând: “am încredere că voi putea să fac o echipă foarte bună, cu care să ne putem atinge obiectivele”. Așteptările lui Ionuț Pârvu, atât de la actualii jucători, cât și de la cei care vor veni, sunt simple: “În primul rând îmi doresc de la ei disciplină. În al doilea rând muncă, și în al treilea rând să fie unitate la echipă”. În vederea instaurării acestor crezuri, Ionel Pârvu va lua parte la pregătirile de iarnă cot la cot cu jucătorii.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Ca de obicei, toate detaliile privind sosirile de jucători și alte noutăți vor fi comunicate de club pe canalele oficiale doar în momentul confirmării înțelegerilor.

Reunirea lotului stegar va avea loc la mijlocul lunii ianuarie, pe data de 15 sau 16, și suntem extrem de nerăbdători să ne revedem cu suporterii noștri pentru prima dată în noul an. “Spectatorii, care sunt foarte aproape de club, reprezintă principalul nostru atuu”, a încheiat noul antrenor stegar.

CINE ESTE IONEL PÂRVU?

Născut pe 26 iunie 1970 (52 de ani) și originar din comuna Stâlpeni (Argeș), Ionel Pârvu a făcut junioratul la FCM Brașov (fostul nume al echipei stegare în anii 1980), jucând apoi pentru club la nivel de seniori 118 meciuri în toate competițiile (110 în prima ligă) între 1988 și 1992, marcând 22 de goluri (20 în Liga 1).

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

A urmat transferul la Steaua București, club pentru care a evoluat timp de patru sezoane, jucând și 18 meciuri în Liga Campionilor și marcând două goluri din postura de fundaș de bandă, fiind reprofilat pe acest post.

În străinătate a evoluat în Grecia, Germania și Ucraina. Între expriențele internaționale s-a intercalat și perioada când a jucat la FC Onești, având un rol esențial în ultima etapă a sezonului 1999/2000 în lupta pentru salvarea de la retrogradare a… originalului FC Brașov. Oneștenii, deja retrogradați, și-au apărat corect șansele în meciul de acasă cu Farul Constanța, contracandidata stegarilor, Pârvu marcând un gol în victoria cu 2-1 a echipei sale. “Azi am jucat pentru mine și pentru Steagu’, că doar sunt brașovean”, a afirmat Ionel Pârvu la sfârșitul acelui meci.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Ca antrenor, Ionel Pârvu se va afla la prima sa mare provocare din carieră și suntem extrem de entuziasmați să vedem ce va aduce viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.