IQ DIGITAL Summit continuă, la Brașov: cine sunt speakerii confirmați pentru evenimentul din 15 noiembrie?

Brașovul a fost și încă este perceput ca un oraș în primul rând turistic – mai ales când începe sezonul de ski. Dar cum se poate transforma însă orașul de sub Tâmpa și într-o destinație tot mai atractivă si pentru companiile și investitorii din tech?

Cum arată mediul antreprenorial regional acum și cu ce provocări se confruntă IMM urile care caută soluții pentru digitalizare?

Sunt doar câteva întrebările care își vor găsi răspunsul de la invitații locali și internaționali care vor participa la o nouă ediție IQ DIGITAL Summit, care va avea loc în 15 noiembrie, la Teatrul “Sică Alexandrescu” din oraș.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Până acum, Brașovul s-a aflat în eșalonul doi al marilor comunități tehnologice ale României, la distanță de București, Cluj-Napoca sau Iași.

În 2019, industria de software din tot județul Brașov reprezenta doar a șasea parte din cifra de afaceri cumulată a companiilor de profil din Cluj – după cum arată un studiu KeysFin.

Asta în condițiile în care populația județului Cluj era – cam tot pe atunci – cu nici 20% mai mare decât cea a Brașovului. Aceeași proporție se menține și când comparăm strict populația orașelor Cluj-Napoca, respectiv Brașov.

Cine sunt primii speakeri de la IQ DIGITAL Summit Brașov? Citește continuarea AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.