Izbândă fără emoții pentru Corona, în etapa 22 din Divizia „A”

Corona Brașov s-a impus cu o diferență de 26 de goluri în fața formației ACS Sc 181 SSP București 48-22 (21-12). Desfășurată pe teren propriu, partida a fost una ușoară pentru echipa Brașovului, după ce în etapa anterioară a învins, în cadrul unui meci spectaculos, lidera clasamentului Seriei A.
Meciul a marcat și revenirea pe teren, după o lungă perioadă de recuperare, a Anei Berbece, extrema dreaptă a Coronei, accidentată încă de la începutul campionatului.
La finalul partidei, antrenorul principal al câștigătoarelor, Alin Bondar, a declarat: „Felicit întreaga echipă pentru victorie. De acum urmează o perioadă importantă de pregătire în vederea meciurilor din ultimele etape ale campionatului. Vom pregăti cu mare atenție cele trei meciuri pe care le mai avem de disputat.”

În această partidă, pentru Corona au marcat: Brigitte Bitay 1 gol, Valentina Soreanu 1, Diana Golanu 1, Carla Lăcătuș 2, Monica Bărăbaș 8, Patricia Moraru 3, Ana Maria Vacariu 5, Sarah Darie 9, Alexandra Dumitrașcu 6, Cristina Iordachi 3, Ana Berbece 5, Szidonia Ordog 4.
Înaintea etapei cu numărul 22, Corona se afla pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte și meciuri cu CSM Unirea Slobozia. CSM Galați se află provizoriu pe locul 3, cu două meciuri în minus (16) față de ocupantele primelor două locuri.
Pentru Corona urmează o lună de pregătire înaintea celor 3 dispute din finalul sezonului regulat: 15 mai, în deplasare cu ACS Spartac București, 22 mai, acasă cu CSM Unirea Slobozia, 29 mai, în deplasare cu CSM Roman. În etapa următoare, cu numărul 23, Corona stă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.