Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele AFC Hermannstadt – FC Farul Constanta 1920

Sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 19:00, pe Stadionul Municipal Sibiu, se va desfășura meciul inaugural dintre echipele AFC Hermannstadt – FC Farul Constanta 1920, din etapa a XX-a a Ligii 1.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov, vor asigura măsurile de ordine publică, pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii și siguranței publice înaintea începerii meciului, pe timpul desfășurării acestei partide, precum și după terminarea competiției sportive.
Având în vedere faptul că meciul va începe la ora 19:00, accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 16:30, pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Totodată, reamintim câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare:

  • Suporterii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine;
  • Suporterilor le este interzis să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori care pot pune în pericol securitatea participanților în arena sportivă;
  • Spectatorilor le este interzis să introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, afișe sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen;
  • Suporterilor le este interzis să escaladeze gardurile care delimitează spațiul de joc sau gardurilor interioare de separare a sectoarelor;
  • Suporterilor le este interzis să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și amenințări cu acte de violență.
    De asemenea, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică.
Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Burebista” Brașov recomandă suporterilor celor două echipe, să manifeste înțelegere față de măsurile luate de către organizatori și forțele de ordine iar în cazul în care sunt martorii unor evenimente de natură să tulbure ordinea publică să solicitate sprijinul jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.