Johann Strauss Ensemble cântă la Braşov pe 12 decembrie! Mesajul emoționant transmis înainte de votul privind aderarea României la Schengen 

Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble, condusă de Russell McGregor prezintă turneul „Crăciun Vienez” și va concerta la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov pe 12 decembrie 2022.

Cu siguranță a devenit o tradiție pentru melomanii români să celebreze sărbătorile de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze. Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble, condusă de Russell McGregor, nu își va dezamăgi publicul nici în acest an și va reveni în țara noastră, pentru un spectacol minunat.

Programul concertului va cuprinde lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, iar celebrele valsuri vieneze, nelipsite din repertoriul abordat de Johann Strauss Ensemble, vor contura tabloul încântător al unei seri magice de iarnă.

Citeste și:  Stop Contrabanda: Circa 110 milioane de țigarete de contrabandă capturate de autorități în 2022

Orchestra celebrului palat Schonbrunn din Viena, Johann Strauss Ensemble are o legătură strânsă și specială cu România. Mărturie stau zecile de concerte cu casa închisă pe care aceasta le-a susținut timp de 16 ani în cadrul deja tradiționalului Turneu de Crăciun.

Legat de situația României dezbătută la Bruxelles, reprezentații orchestrei au transmis pe conturile de socializare, o declarație emoționantă prin care susțin aderarea țării noastre la spațiul Schengen.

Orchestra Johann Strauss Ensemble consideră că fiecare membru al Uniunii Europene face parte dintr-o familie din ce în ce mai apropiată și, în cele din urmă, toate țările ar trebui să fie membre ale spațiului Schengen. Suntem în turneu prin România de 16 ani înainte de Crăciun și suntem bucuroși să facem un turneu în Bulgaria pentru prima dată în acest an. Vom fi foarte fericiți dacă toate țările Uniunii Europene vor deveni membre ale spațiului Schengen cât mai curând posibil și toți membrii familiei Uniunii Europene vor fi tratați în mod egal. Uniunea Europeană a fost fondată ca un proiect de pace și pacea poate exista doar între parteneri egali.

Citeste și:  Anunț decizie emitere AIM Ferma 2 suine, Crizbav, DORIPESCO PROD SRL

Orchestra Johann Strauss Ensemble condusă de carismaticul dirijor Russel McGregor va începe pe data de 12 decembrie un turneu național în România,  din Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Ramnicu Vâlcea și terminând la București. Pe 20 și 21 decembrie, orchestra are programate două spectacole și în Bulgaria.

Bilete Crăciun Vienez la Brașov

  • Categoria 1 – 190 lei
  • Categoria 2 – 165 lei

Biletele pentru toate concertele din cadrul turnelului național “Crăciun Vienez” se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, ticketnet.ro, www.salapalatului.ro, www.bilet.ro și format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.