Jucătorii care au făcut istorie pentru FC Braşov încă mai știu fotbal chiar dacă au pus ghetele în cui. “Au coborât din birouri” şi au jucat finala Turneului Vedetelor

Chiar dacă au trecut anii peste jucătorii care au făcut istorie în tricoul-negru al FC Braşovului, mulţi dintre ei se dovedesc a fi încă printre cei mai buni fotbalişti ai oraşului. Asta chiar dacă acum au funcţii în cadrul clubului şi au agăţat ghetele în cui.

Echipele din care oamenii din club au făcut parte la Turneul Vedetelor de la Sala Sporturilor au jucat finala, semn că încă talentul, forţa şi tehnica încă nu i-au lăsat. Diferenţele au fost foarte mici, dovadă şi faptul că trofeul s-a acordat doar după executarea loviturilor de departajare.

Campioana turneului a fost Alstadt, echipă din care au făcut parte Marian Constantinescu, care acum este organizator de competiţii şi Romeo Surdu, unul dintre antrenorii secunzi ai echipei de seniori.

Cei doi au avut adversari în marea finală alţi 5 oameni din club: Mugurel „Pele” Buga, actual manager sportiv; Şerban Moraru, directorul sportiv; Rareş Forika, care acum este antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al clubului; dar şi Radu Leonte şi Marius Burlacu, cei care încă joacă în tricoul galben-negru. Toţi au jucat pentru Claly.

Mai mult, premiul pentru cel mai bun jucător al turneului „a fost luat acasă” de Radu Leonte, actualul căpitan de la FC Braşov. „Leo” a dus greul în apărarea celor de la Claly însă forţa şi determinarea lui a dus echipa până în marea finală a turneului.

La Turneul Vedetelor a mai fost prezent şi Marius Babeiu, directorul de marcketing al clubului, care s-a clasat pe locul 8 cu echipa sa, Upruc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.