Junioarele 1 ale Coronei au început sezonul cu trei victorii din trei meciuri

Echipa de junioare 1 de la Corona a terminat neînvinsă turneul de la Râmnicu Vâlcea. Handbalistele antrenate de Mihaela Seifer Ciobotaru, Adrian Băluţ şi Eugen Ciulei au câştigat cu 33-23 meciul cu CSŞ Mediaş, cu 38-15 pe cel cu CSŞ Dinamo şi s-au impus cu 31-24 în faţa celor de la ACS Sepsi Sfântu Gheorghe.

În ciuda faptului că acestea au fost primele meciuri oficiale, după o pauză extrem de lungă din cauza pandemiei, tinerele handbaliste ale Coronei au avut prestaţii bune, la finalul turneului, antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru declarându-se mulţumită de felul în care s-a prezentat echipa în cele trei jocuri. „Trebuie să recunoaştem că am avut ceva emoţii înainte de acest turneu, pentru că, deşi ne pregătisem foarte bine, nimic nu se compară cu dinamica pe care o au meciurile oficiale. Cu toate acestea, fetele s-au mobilizat foarte bine şi au reuşit să urmeze întocmai indicaţiile pe care noi le-am dat de pe bancă. Ne-am bucurat să vedem că toate fetele care au intrat au făcut totul pentru a-şi face cât mai bine treaba în teren, iar pentru asta felicit întreaga echipă. Este bine că am început cu trei victorii din trei partide, dar asta ne obligă să rămânem determinaţi pentru că sezonul este abia la început şi este nevoie să avem un joc constant bun şi de acum înainte”, a spus antrenoarea Coronei.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Următorul turneu al junioarelor 1 se va desfăşura în perioada 17-21 februarie 2021, locul urmând a se stabili în perioada următoare.

Casetele meciurilor de la Râmnicu Vâlcea, cu marcatoarele Coronei sunt:
Corona Braşov – CSŞ Mediaş 33-23 (17-9)
Pentru Corona au marcat: Marin 9, Darie 5, Enescu 4, Nicolaua 4, Golanu 3, Iordan 3, Constantinescu 2, Ciobotariu 1, Postică 1, Vasu 1.
Corona Braşov – CSŞ Dinamo Braşov 38-15 (26-3)
Pentru Corona au marcat: Gheorghe 6, Marin 4, Constantinescu 4, Enescu 3, Ghirdă 3, Golanu 3, Iordachi 3, Nicolaua 2, Iordan 2, Vieru 2, Vasu 2, Darie 2, Ciobotaru 1, Manţă 1.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Corona Braşov – ACS Sepsi Sfântu Gheorghe 31-24 (16-12)
Pentru Corona au marcat: Marin 12, Iordan 8, Iordachi 4, Vieru 3, Nicolaua 2, Golanu 1, Enescu 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.