Junioarele 2 de la Corona au încheiat turneul de la Sfântu Gheorghe cu înca o victorie

Echipa de handbal junioare 2 a avut o prestaţie bună la primul turneu al campionatului, care s-a desfăşurat la Sfântu Gheorghe. Echipa antrenată de Dumitru Berbece a obţinut patru victorii la scor şi a pierdut la limită în primul joc, la finalul turneului, tehnicianul Coronei declarându-se mulţumit de prestația fetelor pe care le antrenează.

Dumitru Berbece a apreciat dorinţa de joc a echipei şi voinţa arătată indiferent de scorul de pe tabelă. „Pot spune că sunt mulţumit. Nu trebuie să uităm că venim după aproape un an de pauză competiţională şi recunosc, am avut cu toţii ceva emoţii pentru că una e antrenamentul pe care noi îl facem zi de zi, şi alta e meciul oficial. Cu toate acestea, per total, pot spune că am avut un turneu bun şi sunt mulţumit. Singurele probleme pe care le-am avut au fost legate de omogenitate, pentru că avem în lot şi fete care joacă şi la mine şi la junioare 1 şi asta ne afectează puţin omogenitatea. Am însă încredere că inclusiv aceste probleme le vom rezolva în timp, pana la urmatorul turneu de sală. Ce vreau însă să subliniez, ca notă pozitivă, este atitudinea fetelor, voinţa pe care au avut-o în aceste meciuri dar şi bucuria pe care au arătat-o în aceste partide oficiale”, a punctat antrenorul echipei de junioare 2 a Coronei.

Rezultatele meciurilor Coronei cu lista marcatoarelor:
ACS Sepsi Sfantu Gheorghe – Corona Braşov 25-24 (13-14).
Pentru Corona au marcat: Iordan 6, Gheorghe 4, Constantinescu 3, Horea 3, Ghirda 3, Ciobotariu 2, Abaza 2 si Petrea 1.
Corona Braşov – CS Odorheiu Secuiesc 32-21 (16-10)
Pentru Corona au marcat: Ghirdă 8, Iordan 7, Constantinescu 5, Horea 4, Abaza 2, Avadanei 2, Gheorghe 2, Petrea 1.
Corona Braşov – CSŞ Sighişoara 54-34 (31-14
Pentru Corona au marcat: Constantinescu 11, Abaza 9, Iordan 6, Horea 5, Gheorghe 4, Petrea 4, Ghirdă 4, Huțanu 4, Avadanei 3, Andrei 2, Munteanu 1, Andrei 1.
Corona – CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc. 42-31 (20-18)
Pentru Corona au marcat: Iordan 14, Abaza 12,. Constantinescu 5, Ghirdă 5, Horea 3, Petrea 2, Ciobotariu 1.

Corona – CSŞ Făgăraş 45-27 (22-12)
Pentru Corona au marcat: Iordan 7, Horea 5, Ciobotariu 5, Constantinescu 5, Huțanu 4, Petrea 4, Avădanei 4, Ghirdă 3, Pușcaș 3, Abaza 2, Andrei D. 1, Andrei R. 1, Munteanu 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.