Juniorii U13 de la ACS Kids Tâmpa – campioni naționali pe echipe la badminton

În weekendul trecut a avut loc la București, Campionatul Național pe Echipe pentru juniori U13, competiție organizată de Federația Română de Badminton. 

Juniorii brașoveni de la ACS Kids Tâmpa, conduși de antrenorii Dan Stegaru și Sorin Toader, au devenit campioni naționali după ce au câștigat toate cele 5 partide.

În componența Maxim Iacob, Andreea Costache, Victor Vizi, Amalia Vlad, David Farca, Toader Arsene și Karina Fulop, brașovenii au dominat competiția de la București, câștigând meciurile fără a pierde niciun set. Turneul a adunat 6 cluburi din țară și s-a jucat pe sistemul fiecare cu fiecare. O partidă a avut 5 meciuri – simplu băieți, simplu fete, dublu băieți, dublu fete și dublu mixt.

Citeste și:  Clădirea Primăriei Brașov va fi luminată în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Clasamentul final a fost 1. ACS Kids Tâmpa 2. CSȘ 6 București 3. Siderurgistul Galați

Luna trecută badmintonul românesc a înregistrat și prima medalie la un Campionat European din istoria lui, echipa de dublu fete Irina Gherasim/Cristina Sârbu câștigând tiltul european la categoria U15, în Spania, la Ibiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.