Kids Tâmpa continuă seria bună în Liga Elitelor U15

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit o nouă victorie în Liga Elitelor U15. Elevii lui Cristian Cristea și Bogdan Gordaș s-au impus, cu 2-0, pe propriul teren, în fața celor de la Viitorul Argeș. Un joc controlat în totalitate de „urși”, care au marcat de două ori, prin Denis Bordean și Mihai Bobaru, dar au mai ratat și alte câteva situații mari la poarta argeșenilor.

„Un meci bun făcut de băieți. Am întâlnit o echipă bună a seriei, foarte bine organizată. Ratăm foarte mult în continuare, dar punem acest lucru pe seama vârstei și a entuziasmului! Remarcăm încă o dată puterea grupului, iar faptul că din nou am făcut diferența prin jucătorii care au intrat pe parcurs arată valoarea lotului”, a declarat Cristian Cristea.

Citeste și:  Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

Cristea și Gordaș au început jocul cu Viitorul Argeș cu: R. Dragomir – D. Dragomir, M. Ungur, R. Petrea, C. Bleandă, R. Boga, A. Giurgiu, M. Matsumoto, R. Laszlo, D. Bordean, L. Tronciu. Au mai intrat: M. Bobaru, B. Timofte, F. Barnea, L. Viman, A. Pripa.

Kids Tâmpa Brașov U15 este pe locul 2 în serie, la egalitate cu liderul FC Argeș, ambele echipe cu punctaj maxim. În etapa următoare, pe 6 noiembrie, Kids Tâmpa va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște.

În campionatul AJF Clasic U15, ACS Tâmpa Brașov a câștigat, pe propriul teren, cu 2-1, împotriva celor de la ACS Steagul Roșu Brașov. Victoria a dost adusă de două reușite semnate de Andrei Drăgoiu.
Cristian Cristea s-a bazat pe următorii jucători: V. Oboroceanu, R. Nedelcu, R. Creangă, A. Solomon, T. Zaharia, R. Moroșanu, S. Anton, A. Drăgoiu, C. Bugnar, M. Ienei, M. sandu, D. Hasmasan, A. Ghidion, D. Diaconu, G. Dăscălescu. M Breșug.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Partida dintre Kids Tâmpa Brașov și CSS Făgăraș din cadrul AJF U15 Clasic a fost amânată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.