Kids Tâmpa, succes în testul cu FCSB – Liga de Tineret

ACS Kids Tâmpa Brașov a mai obținut o victorie în jocurile amicale din 2023. „Urșii” s-au impus cu 3-2 (2-0), în deplasare, contra celor de la FCSB – Liga de Tineret. Jucătorii pregătiți de Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au avut o evoluție bună, în fața uneia din cele mai bune echipe din Liga de Tineret. Covalciuc, Sburlea și Stoica sunt cei trei marcatori ai brașovenilor în disputa contra tinerilor fotbaliști „roș-albaștri”.

„O partidă bună făcută de băieți, deși am primit două goluri. Am avut ocazii bune pe lângă cele trei goluri și ne bucură acest aspect. Creștem în exprimare de la un meci la altul și asta ne dă încredere pentru sezonul de primăvară”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

FCSB – Liga de Tineret – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-3 (0-2)

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Au marcat pentru Kids: Covalciuc, Sburlea, Stoica

Kids Tâmpa repriza 1: Alexa – Sburlea, Cupu, Bordea, Zota – Moldovan, Dima – Stoica, Covalciuc, Plăiașu – Nechita (Clinci)

Kids Tâmpa repriza a 2-a: Roman – Stoica, Cupu, Grideanu, Zota – Șerban, Ungureanu – Garvalov, Vlad, Bugnar – Baican.

„Urșii” au făcut deplasarea la București cu trenul.

Următoarea partidă de verificare pentru Kids Tâmpa este pe 18 februarie, în deplasare, contra colegei de serie, Olimpic Zărnești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.