Kids Tâmpa U15, calificare în Cupa Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit un start de 2023 cu o victorie în Liga Elitelor U15. Elevii lui Cristian Cristea și Bogdan Gordaș s-au impus, cu 2-0, pe terenul celor de la Viitorul Argeș, în etapa a 8-a din Seria 8. Golurile „urșilor” au fost semnate de Darius Dragomir și Luca Viman.

„Un meci bun făcut de noi. Ritmul unui joc oficial este foarte diferit de cel al unui meci amical și asta s-a văzut. O victorie importantă prin prisma faptului că ne-a adus calificarea în Cupa Elitelor U15. Mai avem două jocuri pe care vrem și trebuie să le câștigăm. Din păcate avem șansa a doua să terminăm pe primul loc, dar atât timp cât matematic sunt șanse, suntem datori să sperăm”, a declarat antrenorul brașovenilor, Cristian Cristea.

Cristea și Gordaș au început cu: R. Dragomir Raul – A. Pora, E. Munteanu, D. Drăgan, C. Bleandă, P. Obreja, M. Matsumoto, R. Boga, D. Dragomir, L. Viman Luca, R. Laszlo. Au mai intrat: G. Ciubotaru, A. Răuță, M. Teculescu, A. Abduljalil.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

În etapa viitoare, pe 19 martie, Kids Tâmpa întâlnește, acasă, pe Chindia Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.