Lansare de carte: „Via Transilvanica. Drumul care unește”, de Voicu Bojan | Joi, 18 mai

Brașovenii sunt invitați joi, 18 mai, începând cu ora 18:00, în librăria Cărturești Piața Sfatului din Brașov, la lansarea cărții „Via Transilvanica. Drumul care unește”, semnată de Voicu Bojan: „87.402 cuvinte pentru a vă convinge să porniți pe prima și cea mai lungă potecă de anduranță a României”.

Alături de autorul cărții, Voicu Bojan, la lansare vor fi prezenți și Alin Uhlmann UșeriuTibi Ușeriu, precum și Ștefan Lungociu în calitate de moderator.

Lansarea din Brașov încheie micul turneu transilvănean de lansare a cărții, care îi poartă pe cei trei invitați, Tibi, Alin și Voicu, prin Cluj, Sibiu și, în cele din urmă, Brașov. Evenimentele de lansare a cărții vor avea loc în 16 mai, ora 18:00, în librăria Cărturești Platinia din Cluj, în 17 mai, ora 18:00, la Muzeul ASTRA din Sibiu, iar ultima oprire e în Brașov, în Cărturești Piața Sfatului.

Citeste și:  Brașovul s-a înfrățit cu Nürnberg

„Cartea aceasta este nu doar o arhivă de emoții și mărturii, ci și o încercare personală de cartografiere a unui vis colectiv, lung de 1400 de kilometri. În ea veți descoperi reportaje de pe drum, interviuri și povești cu artizanii principali ai proiectului, plus un inventar geografico-istorico-gastronomic al celor șapte ținuturi prin care trece calea noastră”, spune autorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.