Levi Mihok, între primi antrenori de portari care are Licența UEFA A Goalkeeper

Micii portari braşoveni pot spune, de acum, că sunt antrenaţi de un profesor care cunoaşte toate tainele acestei meseri. Asta pentru că Levi Mihok a obţinut, de curând, Licența UEFA A Goalkeeper, cea mai importantă licenţă pe care o poate dobândi un antrenor de portari.

Levi a luat licenţa la Școala Federală de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal şi a făcut parte din prima serie de antrenori de portari care obţin Licența UEFA A Goakeeper în România. Cu ajutorul acestei licenţe, poate antrena la cel mai înalt nivel.

“Licența UEFA A Goalkeeper este licența Pro al antrenorilor de portari din întreaga lume!
Este rodul ultimilor 5 ani de studii, de deplasări la București, nenumărate examene și mentorate, dar și o satisfacție imensă că am reușit să dobândesc această licență. Asta deoarece am fost monitorizați atent de un reprezentant UEFA la fiecare modul.

Citeste și:  Recitalul de pian la patru mâini susţinut de Corina Ibănescu și Bianca Șelaru, marți, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Este cu atât mai mare bucuria că am fost coleg cu crema foștilor portari din România, unii actuali antrenori de portari, toţi cu rezultate foarte bune. Am fost coleg cu Leontin Toader o emblemă a Rapidului, actualmente antrenorul de portari al echipei naționale, Răzvan Stanca antrenorul echipei U21 al României, Cornel Cernea, Tiberiu Lung, Cătălin Mulțescu sau Daniel Hotoboc.

Această licență te obligă să te perfecționezi, să fi la curent cu tot ce este nou și mai ales benefic în pregătirea portarilor.”, a declarant Levente Mihok, antrenorul cu portarii de la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

În acest moment Levi Mihok antrenează micii portari de la Centrul de Copii şi Juniori al FC Braşov, echipele naţionale feminine de Under 19 şi Under 15, este profesor de sport şi la 40 de ani încă mai apără poarta celor de la Olimpic Zărneşti.
“Pentru viitor, îmi doresc să fiu sănătos, în primul rând, să antrenez la seniori și să avem cât mai multe rezultate bune la echipa națională de fete, acolo unde mă ocup de pregătirea portărițelor de la U19 şi U15.

Citeste și:  Elevii de clasa a VIII-a încep simularea Evaluării naţionale

Pe această cale vreau să le mulțumesc mentorilor noștri, Marian Ioniță, Daniel Gherasim şi Eugen Anghel. Oameni care au fost lângă noi, ne-au asistat la fiecare lecție şi ne-au sugerat tot timpul care este cel mai benefic lucru de a ne atinge obiectivele propuse”, a completat Levente Mihok.

FC Braşov îl felicită pentru obţinerea licenţei şi îi urează mult succes în cariera sa de antrenor de portari.
Levi, sperăm ca “din mâinile tale” să iasă unii dintre cei mai buni portari ai României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.