Libris a dat start proiectului CarteTeca! 200.000 lei pentru dotarea bibliotecilor școlare din țară

Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, demarează a treia ediţie a proiectului CarteTeca, un concurs prin care oferă unităţilor de învăţământ din toată ţara oportunitatea de a câştiga cărţi pentru biblioteca proprie. Fondul de carte alocat ediţiei 2021 este în valoare de 200.000 lei.

Prin proiectul CarteTeca, iniţiat alături de Salvaţi Copiii în 2019, Libris.ro și-a propus ca în următorii ani să doteze peste 350 de unităţi de învăţământ din România cu volume actuale, care să îi atragă pe copii şi adolescenţi către lectură.

„Este acea perioadă a anului în care ne îmbarcăm într-o călătorie plină de speranță, de povești frumoase, dar și cu nuanțe triste. Ne bucurăm nespus când avem șansa să cunoaștem profesori dedicați, care cred, ca și noi, în importanța lecturii la toate vârstele și se dedică acestei misiuni cu o deosebită pasiune și implicare. Ne întristăm, dar nu ne descurajăm, când constatăm că în România anului 2021 există unități de învățământ în care accesul elevilor la cărți, la titluri noi și relevante pentru timpurile noastre nu există sau nu este unul facil”, se arată pe pagina de Facebook Libris.ro

Proiectul CarteTeca se adresează tuturor instituțiilor de învățământ de stat din România, de la educație timpurie până la nivelul liceal, inclusiv.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Toți cei interesați de cea de-a treia ediție a proiectului CarteTeca sunt rugați să completeze formularul de înscriere pe pagina dedicată, nu mai târziu de data de 31 octombrie 2021.

Mai multe detalii aici.

One thought on “Libris a dat start proiectului CarteTeca! 200.000 lei pentru dotarea bibliotecilor școlare din țară”

  1. Felicitări, vouă, Editurii LIBRIS! Iniţiativa voastră este lăudabilă! Vă rog frumos să mă anunţaţi dacă mai pot să mă inscriu în Proiect, să-mi acordaţi această oportunitate, deoarece îmi doresc să ofer şansa elevilor mei să iubească deopotrivă atât cărţile de beletristică dar şi cartea de tehnică, tehnologii alimentare, nutriţie şi sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.