Libris și Salvați copiii România alocă 200.000 lei pentru dotarea bibliotecilor școlare din țară! Cine poate aplica …

Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, demarează a treia ediţie a proiectului CarteTeca, un concurs prin care oferă unităţilor de învăţământ din toată ţara oportunitatea de a câştiga cărţi pentru biblioteca proprie. Fondul de carte alocat ediţiei 2021 este în valoare de 200.000 lei.

Prin proiectul CarteTeca, iniţiat alături de Salvaţi Copiii în 2019, Libris.ro și-a propus ca în următorii ani să doteze peste 350 de unităţi de învăţământ din România cu volume actuale, care să îi atragă pe copii şi adolescenţi către lectură.

„Suntem de părere că orice investiție în cultură trebuie să se întoarcă în educație și din acest motiv o parte din profitul Libris este alocat proiectului CarteTeca. Singură carte. Șanse infinite. / Ne propunem, așasar, să oferim oportunități și să susținem educația așa cum știm cel mai bine, prin intermediul cărților, acolo unde este cel mai important, în rândul celor mici.”, punctează reprezentanții Libris.ro

Proiectul CarteTeca se adresează tuturor instituțiilor de învățământ de stat din România, de la educație timpurie până la nivelul liceal, inclusiv.

Citeste și:  S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

„Ne dorim să ajungem în egală măsură la prichindeii din gradinițe care sunt la începutul călătoriei în lumea cărților, la copiii zburdalnici din școli generale, pentru care vrem să deschidem cât mai multe ferestre către lume și la minunații adolescenți din licee, pe care sperăm să-i ajutăm prin intermediul cărților să-și definească propria personalitate și să-și găsească chemarea” , mai transmit aceștia.

Toți cei interesați de cea de-a treia ediție a proiectului CarteTeca sunt rugați să completeze formularul de înscriere pe pagina dedicată, nu mai târziu de data de 31 octombrie 2021.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.