Linia 8, deservită temporar de autobuze (Brașov)

RATBV îi informează pe călători cu privire la faptul că linia 8 (Saturn – Rulmentul) este in prezent deservită de autobuze, până la finalizarea lucrărilor de infrastructură ce se vor desfășura pe Bulevardul Gării, în zona în care s-a produs o surpare a carosabilului.

„Societatea noastră îi asigură pe toți utilizatorii acestui traseu că va face tot ce este posibil pentru ca schimbarea prezentată să afecteze cât mai puțin graficele de circulație valabile pentru linia 8, cât și capacitatea de transport oferită. În ceea ce privește reluarea circulației cu troleibuze pe acest traseu, aceasta se va produce în cel mai scurt timp posibil după finalizarea lucrărilor de infrastructură.

Citeste și:  Organizatorii Massif au lansat campania ,,BrassoViza”. Cei care au buletin de Brașov pot achiziționa abonamente la un preț special

Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și pentru eventualele mici disfuncționalități ce pot apărea, RATBV depunând eforturi pentru ca utilizatorii liniei 8 să fie cât mai puțin afectați”, transmit reprezentanții RATBV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.