Liviu Negoiță (Kids Tâmpa): “Vom avea în față o echipă cu jucători experimentați, dar mergem să ne luptăm pentru un rezultat bun”

După ce weekendul trecut au luat startul cu dreptul în noua ediție de campionat a Ligii 3, fotbaliștii de la Kids Tâmpa se vor deplasa în etapa a doua la Câmpulung, pentru meciul cu Muscelul Elite din localitate.

Antrenorul principal al echipei, Liviu Negoiță, a declarat că este conștient că vor avea în față o formație care are în lot jucători exoerimentați, dar are la rândul lui încredere în fotbaliștii pe care îi antrenează.

“Vom întâlni o echipă puternică, în a cărei componență sunt jucători experimentați, care au jucat în liga întâi. Au un antrenor tânăr, care cu siguranță este dornic de afirmare și va face totul pentru a reuși să își păstreze punctele pe teren propriu. Noi ne dorim foarte tare să facem un joc bun, băieții să fie conectați maxim la partidă și să continuăm prestația bună pe care am avut-o în prima etapă. Atât eu cât și colegii mei, Cristi Cristea, Ovidiu Mihai și Ionuț Murariu, avem încredere în echipă, ne-am pregătit bine pentru acest meci, așadar mergem să luptăm pentru un rezultat bun. Avem și ceva probleme medicale, la Plăiașu și Nicolau, dar vom vedea dacă reușim să îi recuperăm până la startul jocului”, a spus Liviu Negoiță.

Partida se va juca vineri, de la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.