Locuitorii din Feldioara, nemulţumiţi de modalitatea de programare pentru vaccinul anti-COVID

Primarul comunei Feldioara, singura localitate rurală din judeţul Braşov în care a fost operaţionalizat un centru de vaccinare împotriva COVID-19, Sorin Taus, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că o parte din cetăţenii din zonă sunt nemulţumiţi de faptul că persoane din întregul judeţ au putut să se programeze pentru imunizarea în acest centru, potrivit Agerpres.

„Primăria Feldioara a depus eforturi şi a reuşit să deschidă unul dintre cele patru centre de vaccinare (operaţionalizate în judeţ n.r.), funcţionează din 15 ianuarie şi mă bucur că am reuşit acest lucru. Însă, din păcate, platforma naţională realizată de STS dă posibilitatea de înscriere pentru vaccinare aici nu numai a cetăţenilor din zona arondată nouă, ci din întregul judeţ. Astfel, o parte din cetăţenii din zona arondată nouă sunt nemulţumiţi că nu au reuşit să se vaccineze”, a afirmat Sorin Taus.

Citeste și:  Parlamentul a decis: Bujorul este Floarea Națională a României

Totodată, acesta a vorbit despre proiectele pe care le are în vedere în perioada următoare.

„Am început lucrările la o nouă primărie, este o investiţie de 8 milioane de lei, iar clădirea cea veche o vom transforma într-un muzeu, pentru că avem foarte multe monumente cu care ne înscriem într-un circuit turistic şi prin acest muzeu vrem să atragem turişti. (…) Ne dorim foarte mult să redeschidem cetatea, pentru că am investit foarte mulţi bani acolo ca să atragem din nou turişti la Feldioara. În paralel, suntem în tratative cu Biserica Evanghelică pentru a finaliza preluarea celor două biserici de la Feldioara şi Rotbav, pentru care dorim să depunem proiecte pe fonduri europene”, a afirmat primarul Feldioarei, menţionând că, pentru viitor, vizează realizarea unei săli de sport şi a unei baze sportive, pe fonduri guvernamentale, prin CNI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.