Lotul FC Braşov s-a reunit. Jucătorii au început pregătirea pentru partea a 2-a a sezonului

Lotul FC Braşov s-a reunit, astăzi, pentru a pregăti partea a doua a campionatului. După o vacanţă de iarnă bine meritată, elevii lui Dan Alexa au avut un prim antrenament la sala de forţă.

De dimineaţă, o parte dintre jucători au făcut vizita medicală, urmâd ca restul să facă testele în data de 13 ianuarie.

Reunirea lotului a avut loc la Stadionul Tineretului, iar apoi jucătorii au făcut primul antrenament la sala de forţă de pe Colina Universităţii.

Dan Alexa a avut la dispoziţie aproape întreg lotul de jucători, doar Ivan Fustar şi Diogo Izata au fost învoiţi pentru încă două zile pentru a-şi rezolva câteva probleme personale.

Lotul prezent la reunire:
• Portari: Sebastan Micu, Daniel Mutu.
• Fundași: Marius Burlacu, Antrei Marc, Daniel Dumbravă, Tomislav Sorsa, Tudor Oltean.
• Mijlocași: Dan Spătaru, Eduard Lambrinoc, Rareş Lazăr, Vasile Constantin, Zoran Mitrov, Andrei Lascu, Alexandru Saim Tudor, Kirill Kirilenko, Alexandru Toderașcu.
• Atacanți: Adi Chică-Roșă, Milcho Angelov, Tudor Cociș.

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, mâine, 24 aprilie

“Am început săptămâna aceasta cu vizita medicală, cu toate testele pe care trebuie să le facem. Pentru început este OK. Este o perioadă grea, o perioadă de acomodare, venim și după o pauză destul de lungă, peste o lună de zile. Le-am și spus-o, nu le va fi ușor. Sunt jucători la care am renunțat și la care voi renunța sezonul acesta. Jovanovic încearcă să-și rezolve un transfer în străinătate și nu a fost astăzi la vizita medicală. Pe Izata și Fustar i-am învoit încă două zile, dar sunt jucători profesioniști. Mbombo este un jucător la care nu voi mai apela în acest retur. Leonte ar trebui să rămână în cadrul clubului, este mai bine pentru el. Este o decizie strict tehnică să nu mă mai bazez pe el.

Ne așteaptă trei meciuri foarte importante care ne pot duce în play-off sau în play-out. Încercăm să aducem cel mult 2-3 jucători cu experiență. Dar pe care să ne bazăm și anul viitor. Nu mai avem voie să facem greșelile pe care le-am făcut sezonul acesta. Au fost greșeli de concepere a lotului pentru că jucătorii au venit foarte târziu. Încă avem ca obiectiv play-off-ul. Primul meci este capital, cel de la Buzău. Voi face tot ceea ce ține de mine. Din păcate, am ajuns să jucăm meciurile decisive în deplasare. Țin foarte mult să am jucători care nu au luat mult în greutate în această pauză. Trebuie să fim profesioniști și să arătăm bine la ora meciului de la Buzău.”, a spus Dan Alexa înainte de antrenament.

La antrenamente a fost primit şi Bogdan Rusu, care a rămas liber de contract după despărţirea de FCSB. Atacantul se antrenează cu lotul stegar până îşi va găsi o echipă unde să joace.

Citeste și:  Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

Totodată, FC Braşov a stabilit şi primul joc amical din această perioadă de pregătire. Adversar va fi Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe.

Meciul va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Sfântu Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.