Magistrat anchetat de ANI: O judecătoare de la Tribunalul București nu poate justifica o avere de peste 6 milioane de euro

O judecătoare de la Tribunalul București nu poate justifica o avere de 30 de milioane de lei, peste 6 milioane de euro, anunță Agenția Națională de Integritate. Gabriela Cristina Mazilu a fost judecător la Judecătoria Sectorului 4, perioadă în care presa a scris că a avut calitatea de suspect într-un dosar bancar cu un prejudiciu la BRD de zeci de milioane de euro, potrivit Radio România.

Agenția Națională de Integritate precizează că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București pentru începerea acțiunii de control cu privire la averea realizată în perioada exercitării funcției.

Instituția mai anunță că a descoperit venituri nejustificate de peste 1.200.000 lei și în cazul lui Ionuț Victor Nicoreșteanu, funcționar public cu statut special în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Citeste și:  Comedia „Mentorii”marchează debutul UNTOLD Universe în lumea cinematografiei. Filmul este programat să apară pe marile ecrane în prima parte a anului 2025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.