Majorarea alocațiilor elevilor și rectificarea bugetului vor fi dezbătute în ședința ‘de îndată’ a CL Brașov

Primarul Allen Coliban a convocat ședința „de îndată” a Consiliului Local Brașov, pentru vineri 11 decembrie, la ora 12.00. Proiectele supuse aprobării sunt rectificarea bugetului Municipiului Braşov, majorarea cuantumului burselor școlare și renovarea Corpului A a Colegiului Național Unirea.

În conformitate cu prevederile art. 134, alin. (4), alin. (5), lit. a), a^1), a^2), art. 196, alin. (1), lit. a),  art. 243, alin. (1), lit. a) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, aducem la cunoştinţa locuitorilor Municipiului Braşov că şedinţa de îndată a Consiliului Local al Municipiului Braşov va avea loc în ziua de 11 decembrie 2020, orele 12,00, prin mijloace electronice printr-o platformă on-line de video-conferință conform prevederilor art. 29^1 din Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local al Municipiului Brașov aprobat prin H.C.L. nr. 612/2019, republicată, cu următorul,

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

PROIECT  AL  ORDINII  DE  ZI :

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Braşov,  decembrie 2020.

Inițiator: Primarul Municipiului Brașov.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 529 din 13.11.2020, privind aprobarea cuantumului lunar al burselor școlare și al numărului de beneficiari, pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat din Municipiului Brașov, anul școlar 2020-2021, semestrul I. 

Inițiator: Primarul Municipiului Brașov.

3. Proiect de hotărâre pentru  modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 654/18.12.2014 republicată, privind aprobarea documentației și a indicatorilor tehnico-economici aferenți realizării obiectivului de investiții ,,Reparații capitale Colegiul Național Unirea, Corp A” din Municipiul Brașov.

Inițiator: Primarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.