Mamă amenințată de fiu în propria casă, în ciuda unui ordin de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţia 2 Poliţie efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și amenințare”.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 13 septembrie, în jurul orei 15.00, un bărbat, de 50 de ani, a intrat în locuința din municipiul Brașov a mamei sale, unde a rămas inclusiv pe timpul nopții. În jurul orei 01.00, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, bărbatul a amenințat-o cu acte de violență pe mama sa.

Toate acestea s-ar fi întâmplat prin încălcarea unui ordin de protecție, emis de un judecător pe numele acestuia la data de 3 august 2023, prin care îi era interzis să se apropie de persoana vătămată și de locuința acesteia la o distanță minimă de 50 metri.

Citeste și:  Familia Regală a României, lobby pentru România și Republica Moldova în Spania, care deține președinția Consiliului Uniunii Europene

Femeia a alertat polițiștii, care l-au depistat pe bărbat și l-au condus la sediul unității de poliție.

La acest moment cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.