Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de către polițiștii brașoveni

Mai multe mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare de către polițiștii brașoveni, ieri, 11 mai 2021.

  • La data de 11 mai 2021, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Făgăraș pe numele unui bărbat din localitatea Jibert, județul Brașov, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Codlea.

  • La data de 11 mai 2021, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat pe raza de competență un bărbat, în vârstă de 35 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, pe numele căruia Judecătoria Făgăraș a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an, 4 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de “înșelăciune” și “uz de fals”.
Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

  • La data de 11 mai 2021, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Arad  pe numele unui bărbat, în vârstă de 33 ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Codlea.

  • La data de 11 mai 2021, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran au depistat pe raza de competență un bărbat, în vârstă de 49 ani, din localitatea Moieciu, județul Brașov, pe numele căruia Judecătoria Zărnești a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.