Marcel Ciolacu, apel către jandarmii și polițiștii de pe litoral: „Toleranță zero pentru bombardierii care confundă plajele cu maidanul”

Premierul Marcel Ciolacu spune că polițiștii și jandarmii au susținerea sa și a guvernului în lupta cu scandalagiii de pe litoral, după ce mai multe incidente violente au avut loc la malul mării, transmite Televiziunea Română.

“Pentru că începe weekend-ul și, probabil, stațiunile de pe litoral vor fi pline iar de turiști, vreau să fac un apel către forțele de ordine: să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero pentru așa-zișii bombardieri, care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul. Polițiștii au toată susținerea mea, a întregului guvern și a tuturor oamenilor de bun-simț din această țară”, a declarat premierul înaintea ședinței de guvern.

Vă reamintim că doi tineri au fost bătuţi de şase bărbaţi, marţi în stațiunea Costineşti. Aceştia au avut un comportament agresiv şi faţă de poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină şi au fost imobilizaţi după o încăierare în care s-au dat pumni, picioare și s-a folosit spray lacrimogen. Patru dintre cei șase scandalagii au fost reținuți, apoi plasați sub control judiciar. Mai multe detalii aici.

Citeste și:  Egiptul negociază cumpărarea a un milion de tone de grâu din Rusia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.