Marco Popescu, o nouă convocare la naţionala României Under 15

Tânărul fotbalist braşovean, Marco Popescu, a fost convocat, din nou, la o acţiune a Federaţiei Române de Fotbal.

Marco Popescu, tânărul crescut la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov, a fost convocat de FRF, alături de componenţii lotului echipei naţionale de Under 15, jucători născuţi în 2008, în perioada 20 – 27 martie într-un stagiu de pregătire care va cuprinde şi două meciuri amicale contra echipei similare a Muntenegrului.

Stagiul de pregătire al lotului naţional începe în data de 20 martie la Bucureşti. În datele de 25 şi 27 matrie elevii lui Victor Ene vor disputa cele două partide pe Stadionul Tunari, respectiv la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.

Citeste și:  Corona Brașov strălucește la Cupa României la Natație: Medalii de aur, argint și bronz și un record național

Chiar dacă are doar 15 ani, calităţile demonstrate pe teren i-a determinat pe antrenori să îl folosească în acest sezon la echipa de Under 19 de la FC Braşov, cu toate că valoarea competiţiei este una foarte ridicată.

Tânărul stegar şi-a demonstrat valoarea încă din anii trecuţi, Marco a mai fost convocat şi în trecut la stagii de pregătire cu echipele naţionale de juniori. Totodată, în acest an a reuşit să înscrie şi primul său gol sub tricolor.

Marco Popescu evoluează pe postul de atacant lateral, a fost crescut la echipele de juniori de Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov, iar în stagiunea 2022 – 2023 participă cu echipa de U19 de la FC Braşov, antrenată de Marian Cristescu, în seria a 6-a a Campionatului Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.