Marin Mitran are obiectiv clar pentru sezonul viitor, vrea promovarea: “Ne-am înțeles și cu Dan Alexa. Vom continua colaborarea”

FC Braşov a început pregătirea noului sezon, deocamdată cu partea administrativă. Conducerea clubului a demarat încă de ieri negocierile cu jucătorii pe care se va baza şi anul viitor. În aceste zile, pe rând, jucătorii vor veni la club pentru negocieri. Deocamndată, sunt 7-8 jucători cu care deja condicerea clubului a ajuns la acorduri, însă în aceste zile vor ajunge la club şi restul.

Pe lângă aceşti jucători, Marin Mitran a transmis şi vestea pe care o aşteptau toţi suporterii stegari, că a bătut palma şi pentru prelungirea colaborării cu staff-ul lui Dan Alexa, care va rămâne şi sezonul viitor sub Tâmpa.

Pentru sezonul viitor clubul se va baza în mare parte pe acelaşi lot, cu cel mult 4-5 transferuri care să aducă plus valoare, asta pentru că anul viitor obiectivul este clar, promovarea.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

“Sunt mulțumit până la urmă de ceea ce am realizat în acest sezon. Vrem măcar să câștigăm acest play-out, iar pentru asta trebuie să ne impunem mâine în meciul cu Concordia Chiajna. Am avut un sezon greu, în care am întâmpinat multe probleme. Ne doream să fim în play-off, dar sper să terminăm primii play-out-ul. Am demonstrat în play-out că meritam să fim în play-off.

Sper ca sezonul viitor să evoluăm mult mai bine și să terminăm în primele 6. Nu cred că obiectivul nostru în acest sezon era accesul în play-off. A fost un obiectiv impus de mine, de Dan Alexa și de primar, dar era extrem de dificil să ajungem în acest play-off. Noi am pierdut multe puncte la începutul sezonului. Nu am avut omogenitate și relații de joc.

Contractul meu este valabil până în vară. Am bătut palma pentru un nou contract din vară, încă un an. Fără nicio mărire de salariu.

Am început negocierile și cu jucătorii. Unii au în contract opțiune de prelungire din partea clubului. S-a ajuns la înțelegeri de prelungire a contractelor cu 7-8 fotbaliști importanți, cum ar fi Şorsa sau Fustar. Ne-am înțeles și cu Dan Alexa. Vom continua colaborarea și în sezonul viitor. Zilele acestea vom semna noul contract.

Lucrăm și la licență. Trebuie să fie totul pus la punct până pe 30 aprilie. Nu avem probleme mari pentru obținerea licenței. Acum lucrăm la plata datoriilor sau reeșalonarea lor. Nu cred că o să fie probleme. Obiectivul pentru sezonul viitor va fi promovarea. Avem un lot competitiv. Trebuie să mai aducem 3-4 jucători de valoare”, a spus Marin Mitran, preşedintele de la FC Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.