Marius Dunca: ‘Iohannis și Noul CRD(PNL-USRPLUS-UDMR) se bat pe împărțirea ciolanului în timp ce românii o duc din ce în ce mai rău’

PSD le cere guvernanților să lase ciolaniada și să rezolve problemele urgente ale românilor!

Senatorul Marius Dunca consideră că, deși au trecut alegerile parlamentare, lui Iohannis și Noului CDR nu le pasă nici acum de oameni.

”Au trecut alegerile, dar prioritatea lui Klaus Iohannis și a Noului CDR este împărțirea funcțiilor și a ciolanului puterii.
Nu se fac teste, nu se întrerup lanțurile contaminării, nu mai sunt locuri la ATI, spitalele se sufocă. Este o realitate crâncenă care ar impune rapid un guvern profesionist, așa cum PSD a propus, cu profesorul Alexandru Rafila prim-ministru. Un real specialist în sănătatea publică, cu vastă experiență managerială, este o opțiune infinit mai bună ca premier al României, în actualul context pandemic, decât finanțistul Florin Cîțu, care a îngropat țara în datorii. Mai mult decât atât, sărăcia se adâncește, iar prețurile cresc continuu. Să nu uităm că peste 1,6 milioane de contracte de muncă au fost definitiv desființate din martie și până acum.

Nu impunerea unor noi restricții reprezintă soluția, ci implementarea măsurilor propuse de PSD, aceleași măsuri care au fost implementate cu succes în toate statele civilizate. E o certitudine că românii vor schimbarea. Dacă erau mulțumiți de guvernarea de dreapta Iohannis-Orban, votau în consecință și PNL câștiga alegerile, nu PSD, așa cum s-a întâmplat. Din păcate, încă o dată președintele Iohannis sfidează Constituția, normele democratice și refuză arbitrar să încredințeze mandatul de premier candidatului nominalizat de PSD, în calitate de partid câștigător al alegerilor parlamentare.

PSD îi îndeamnă pe toți membrii noului Parlament să se gândească bine și să decidă lucid ce e mai bine pentru țară în această perioadă dificilă: un guvern măcinat și paralizat de partizanate politice, incapabil să ia deciziile necesare, cu un prim-ministru marionetă lipsit complet de credibilitate sau un guvern eficient, riguros, condus de un profesionist respectat.” a concluzionat Marius Dunca, președintele PSD Brașov.

One thought on “Marius Dunca: ‘Iohannis și Noul CRD(PNL-USRPLUS-UDMR) se bat pe împărțirea ciolanului în timp ce românii o duc din ce în ce mai rău’”

  1. Ba, dar tu chiar nu ai macar un dram de rusine in tine? Nu poti nicicum sa ai macar un minim de bun simt?
    Sa-ti amintesc de guvernarile Grindeanu, Tudose ( ala de a sabotat Romania prin flitul dat prim -ministrului japonez) si Viorica ( candideaza cu succes la postul de retardatul secolului 21, o analfabeta , agramata si careia ii lipsea cel mai important organ, ganditorul), guvernari la care si matale ai fost parte atat ca ministru al antisportului cat si ca parlanentar.
    Apropo vezi ca de grija romanilor ai cam prins falcute , sau asta e din cauza faptului ca ati amanat de 2 ori indexarea pensiilor, venind acum cu populisme d-astea ieftine ( care ce-i drept inca mai prinde pe la amaratii pe care ii prostiti de 30 de ani)
    Ati franat cat ati putut dezvoltarea acestei tari, ati mentinut poporul intr-o saracie continua, timp in care voua v-au inflorit milioanele prin conturi, iar acum vii cu gura mare sa faci tam-tam PSD-ist si sa te afisezi ca un datator din clanta.
    Mai bine te-ai uita in oglinda, iar daca ai avea un minim de rusine ti-ai recunoaste capacitatile limitate in politica, dar capacitati nelimitate pentru propria imbogatire( mai pe scurt- HOTIE)
    Si ai grija ca puscaria de la Codlea e aproape. Tic-tac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.