Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Și în acest an, brașovenii iubitori ai mersului pe bicicletă sunt așteptați cu drag la „Marșul bicicliștilor”, un eveniment lunar organizat de Asociația Tot Mai Verde.

Evenimentul va avea loc în ultima zi de vineri a fiecărei luni, începând cu ora 18:00, din fața Primăriei, la Lupoaică. Bicicliștii vor porni pe Calea București până la giratoriul de la Poienelor, urmând apoi Bulevardul Saturn, Bulevardul Gării, Bulevardul Griviței și Strada 13 Decembrie pentru a se întoarce în centrul orașului.

„Marșul bicicliștilor” are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic, economic și sănătos, dar și atragerea atenției autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri adecvate pentru bicicliști în Brașov.

Citeste și:  Salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină în 28 de cazuri în ultimele 24 de ore, inclusiv în județul Brașov

Evenimentul se va desfășura lunar până în luna octombrie și a primit deja avizul favorabil al Comisiei de Circulație.

Organizatorii invită toți brașovenii pasionați de bicicletă să se alăture marșului lunar, bucurându-se de o plimbare relaxantă prin oraș și contribuind la un mediu mai curat și mai sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.