Massif 2023. Jandarmii brașoveni vor fi la datorie pe timpul celor 3 zile, atât ziua cât și noaptea pentru a asigura siguranța participanților

Pe timpul desfășurării festivalului Massif, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „BUREBISTA” Brașov, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor fi la datorie pe timpul celor 3 zile, atât ziua cât și noaptea pentru a asigura siguranța participanților, conform prevederilor legale!

Jandarmii vor fi prezenți atât în locația evenimentului cât și în zonele din apropierea acestuia, pe căile de afluire și defluire a participanților pentru a preveni aglomerările de persoane și faptele antisociale.

De asemenea, echipe mobile de intervenție sunt pregătite să intervină in orice situație cu promptitudine și profesionalism.

Pentru o experiență cât mai plăcută, vă invităm la un parteneriat pentru securitate, iar în acest sens va așteptăm la punctele de informare ale Jandarmeriei, care au drept scop facilitarea dialogului dintre participanți și forțele de ordine.

Citeste și:  A murit cunoscutul interpret de muzică populară Tiberiu Ceia

Pentru evitarea situațiilor neplăcute recomandam publicului larg, următoarele:

  • să respecte recomandările organizatorului și ale forțelor de ordine;
  • să evite implicarea în activități care pot aduce atingere liniștii publice iar în cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, să anunțe imediat organele de ordine;
  • să nu aibă asupra lor bagaje voluminoase, obiecte ori substanțe interzise la deținere;
  • să evite consumul excesiv de alcool;
  • să nu consume substanțe interzise de lege.

De asemenea, vă reamintim că este interzisă prezența la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului.

Citeste și:  Legile Educatiei au fost adoptate de Guvern. Ligia Deca: Vor fi dezbatute in procedura de urgenta, intr-o comisie comuna a Parlamentului

Este important de reținut faptul că nu vom tolera nicio abatere de la normele legale și vom lua măsurile prevăzute de lege sancționând orice faptă de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.