Material lemnos confiscat la Vulcan, după ce a fost transportat fara documente de proveniență

Marți, 27.09.2022, în jurul orei 03.35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești, în timpul desfășurării unor activități operative în trafic, au oprit pentru control, pe raza localității Vulcan, o autoutilitară ce era condusă de un bărbat din localitatea Șinca Nouă, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză  transporta cantitatea de 2,48 mc material lemnos, esență fag, fără a deține aviz de însoțire/acte de provenință a mărfii.

De asemenea, la data de 28,09,2022, in jurul orei 03,00, polițiștii din cadrul aceleiași subunități de poliție au depistat în trafic, pe raza orașului Zărnești, o autoutilitară condusă de un bărbat domiciliat în localitatea Șinca Nouă, județul Brașov, iar în urma controlului s-a stabilit, de asemenea, că materialul lemnos transportat, în cantitate de 3,14 mc, nu este însoțit de acte de provenință/transport.

Citeste și:  Brașovean înșelat prin Metoda Accidentul „de fiul său, Dan”

Ca urmare a celor constatate, s-a procedat la confiscarea și darea în custodia ocolului silvic competent a materialului lemnos transportat de către cei doi conducători auto, iar față de aceștia s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor Legii 171/2010. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.