Mesaj emoţionat al vânătorilor de munte din Brașov: Au mai pierdut un camarad!

Mesaj emoționant al militarilor Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” Braşov, care au anunţat cu durere trecerea în neființă a unui camarad de arme:

„Colegul nostru, maiorul Constantin Olaru, a pierdut lupta cu boala şi a plecat dintre noi duminică, 3 ianuarie 2021”.

„Colegii care au lucrat cu el îşi amintesc de Oly (aşa cum îi ziceau), un om blând, care te ajuta cu zâmbetul pe buze oricând aveai nevoie şi indiferent de câte sarcini avea de făcut, şi care îşi găsea timp pentru fiecare. Din păcate, în ultimii ani de luptă continuă, timpul nu a mai fost de partea lui.

Cu aproximativ un an în urmă, ne-am mobilizat să strângem fonduri pentru un set de analize, pe care nu şi le mai permitea din punct de vedere financiar. Am fost la el acasă să îi scriem povestea şi se grăbea foarte mult, ştia că orice secundă este importantă pentru el şi că trage de ultima speranţă, de un tratament care să dea randament în cazul lui”, este mesajul militarilor brașoveni, care-și plâng colegul.
„Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre stele, Oly!”

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.