Meteorologii anunță precipitații în cea mai mare parte a țării, inclusiv la Brașov

Astăzi este o zi cu precipitații în cea mai mare parte a țării. În această dimineață vor fi chiar lapovițe și ninsori în dealurile vestice, dar și în zonele mai joase din Maramureș, Transilvania și nord-vestul Moldovei, inclusiv la Brașov. Este în vigoare o informare meteorologică în acest sens, valabilă până joi seară, la ora 20:00.

„Precipitațiile s-au extins treptat dinspre vest, au cuprins cea mai mare parte a țării. Au fost ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi și în prima parte a zilei de joi în dealurile vestice, dar și în zonele mai joase din Maramureș, Transilvania, nord-vestul Moldovei s-au semnalat lapovițe și ninsori. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice, iar din dimineața zilei de joi și în cele estice, sud-estice, precum și pe crestele montane, cu viteze în general de 45-55 de kilometri pe oră. De asemenea, de miercuri, de la ora 18:00 a intrat în vigoare o atenționare meteorologică cod galben, valabilă până în această seară, la ora 18:00 pentru intensificări ale vântului, mai ales în zona de câmpie din Crișana și Banat, unde rafalele vor avea viteze de peste 55-60 de kilometri pe oră”, a declarat pentru Radio România Actualități, Iris Răducanu de la Administrația Națională de Meteorologie.

Citeste și:  Astăzi "se da stingerea"! Municipiul Brașov se alătură celor peste 8.000 de orașe din întreaga lume care vor participa la "Ora Pământului"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.