Mijlocaşul echipei SR Braşov, Şerban Moraru, a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi

Mijlocaşul echipei SR Braşov, Şerban Moraru, a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, pentru refacerea meniscului extern, refacerea unei bucati de cartilaj și eliminarea unui chist mare din spatele genunchiului.

Fotbalistul a fost operat de Dr. Irimia Ștefan la o clinică din Bucureşti.

„Am trecut printr-o operație la genunchi puțin mai complicată decât părea la început. Faptul că am așteptat aproximativ 5-6 săptămâni până să mă pot opera, cred că a agravat puțin situația. Intervenția a avut loc la clinică Wellborn, în București, și a fost făcută de Dr. Irimia Ștefan, cel mai bun doctor ortoped pe care l-am întâlnit vreodată, care de altfel este și doctorul echipei de Cupa Davis a României. Intervenția a durat peste 3 ore și a constat în refacerea meniscului extern, refacerea unei bucăți de cartilaj și eliminarea unui chist mare din spatele genunchiului. Totul a decurs foarte bine, iar de astăzi voi începe recuperarea. Nu va fi o perioada foarte ușoară dar sunt pregătit 100% pentru ceea ce urmează. Îl am alături pe Cătălin Neamțu, kinetoterapeutul echipei, care mă va pune pe picioare!”, a declarat Şerban Moraru.

Citeste și:  FC Braşov Under 19, în optimile de finală ale Cupei României

Cel mai probabil, „Şeri” ar putea reveni la antrenamente după 4 luni. „Urmează o lună în care nu are voie să pună piciorul în pământ. Apoi, va urma recupearea, care probabil va fi de cel puţin 3 luni şi abia apoi ne putem gândi la revenirea la antrenamente”, a menţionat kinetoterapeutul echipei, Cătălin Neamţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.