Moștenitorul complexului hotelier Alpin din Poiana Brașov a participat la emisiunea „Sef sub acoperire”

A intrat sub acoperire cu așteptări mici, dar a descoperit o lume pe care o cunoștea puțin. David Aron, moștenitorul complexului hotelier Alpin, a dezvăluit că trebuie să ia măsuri după emisiunea „Șef sub acoperire”.

David Aron este directorul de dezvoltare al Hotelului Alpin. Împreună cu părinții săi, care în 2004 au preluat administrarea hotelului din Poiana Brașov, a decis să se deghizeze pentru a lucra sub acoperire în mai multe departamente ale firmei.

Cu această ocazie a descoperit deficiențe în activitatea angajaților săi, dar și povești incredibile ale unor oameni dedicați jobului lor. Laura Mihalache, bucătar-șef la Alpin, este doar unul dintre ei. 

Andreea Flore, care lucrează la recepția hotelului, l-a impresionat cel mai mult pe manager.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

După ce i-a cunoscut pe patru dintre ei, David Aron și-a dat seama că trebuie să opereze niște schimbări în companie, pentru a le crea angajaților condiții mai bune de muncă.

Vreau să am întâlniri individuale cu fiecare, pentru că este foarte important să descoperi această latură umană și să știi cum să-l aduci în direcția în care chiar își dorește să rămână la Alpin și să crească odată cu brandul”, a spus David Aron după emisiune.

Citeștea știrea pe ProTV.ro, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.