Nicolae Ciucă și Lucian Bode au venit cu trenul la Brașov

Nicolae Ciucă, șeful Senatului, și adjunctul său de partid, Lucian Bode, au optat pentru o călătorie cu trenul, ieri, spre Brașov, unde au participat la o reuniune a filialei.

Conducerea filialei avea programată o reuniune la care participau și Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de George Scripcaru, candidat pentru Primăria Brașov.

Echipa de comunicare a partidului a distribuit câteva instantanee cu Ciucă și Bode, surprinse pe un peron al Gării de Nord. Cei doi lideri se prezentau la costum, purtând fiecare un rucsac în spate.

În timpul călătoriei cu trenul către Brașov, cei doi lideri au fost observați lucrând. Una dintre fotografiile publicate arată hârtiile lui Bode, care îi prezintă ceva pe telefonul mobil al președintelui Ciucă.

Citeste și:  Temperaturile extrem de ridicate cauzează dispariția totală a unui lac din România

PNL a anunțat miercuri, la Brașov, că George Scripcaru este candidatul formațiunii la Primăria Brașov. Cripcaru va fi susținut și de PSD, potrivit deciziei Coaliției. Adrian Veștea, ministrul PNL al Dezvoltării, va candida pentru șefia CJ, urmând ca PSD să aibă un alt candidat propriu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.