Noi detalii despre petrecerea organizată de cei mai bogați oameni din lume la Castelul Bran!

Au apărut noi detalii despre petrecerea grandioasă pe care omul de afaceri Elon Musk a organizat-o la Castelul Bran, alături de Angelina Jolie și alte vedete de la Hollywood. În avan-premiera petrecerii de azi, miliardarii planetei au chefuit azi-noapte până aproape de ora 3.00.

Potrivit surselor citate de Mediaflux, la petrecere ar lua parte nu mai puțin de 140 de persoane, oameni de afaceri și vedete de la Hollywood, însă, de la eveniment n-ar lipsi nici primarul din Bran. Totodată, se pare că Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience.

Nu se știe cu exactitate ce se va întâmpla în celebrul castel, în primul rând pentru că acest eveniment a fost ținut secret până de curând, iar informațiile au fost limitate.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

Mediaflux dezvăluie, însă, că la petrecere va participa și un român, Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot Crypto Data a produs Momentum, prima mașină electrică românească sută la sută.

Foto. Andreea Alexandru/AP (Arhivă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.