Noile Flower Box-uri de la Fleurs d’Arlette sunt acum deschise permanent în Brașov

I-ai luat azi flori? Acum poți oricând din Flower Box! Un nou serviciu premium a fost lansat la Brașov! Fleurs d’Arlette pune la dispoziția brașovenilor case automate cu flori: buchete, aranjamente și creații florale inedite.

Rapid și ușor de utilizat, Flower Box-ul este o modalitate pe care o poți utiliza de acum oricând pentru a face o surpriză și pentru a oferi în dar și flori și zâmbete. Având o varietate impresionantă de compoziții naturale în cadrul fiecărei case automate cu flori, îți poți alege orice buchet sau aranjament cu ajutorul display-ului. Indiferent de modalitatea de plată aleasă (numerar sau card) aceasta este pasul final pentru a deschide ușa către florile tale.

Citeste și:  „Ecoul Pietrei Craiului” păstrează titulatura de festival național! Tineri artiști din 25 de județe intră, în weekend, în competiția muzicală de la Zărnești (Brașov)

Flower Box-ul vine în întâmpinarea nevoii de a accesa oricând un dar frumos de oferit persoanei speciale din viața ta: flori proaspete, flori elegante,  flori din apreciere și pentru apreciere.

Flower box-urile Fleurs d’Arlette pun la dispoziție o varietate largă de compoziții florale, cu prețuri la fel de variate, pentru toți cei care oferă sau îndrăgesc florile. Unde găsești minunatele Flower Box-uri? La intrarea principală din Coresi Mall, benzinăriile OMV sau benzinărie Rompetrol Sânpetru.

Mai multe detalii pe pagina Fleurs d’Arlette, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.