Nou punct de trecere a frontierei cu Republica Moldova: Bumbăta-Leova

Operaţionalizarea acestui punct de trecere se va realiza după asigurarea infrastructurii necesare, a personalului şi utilităţilor, în contextul în care fluidizarea traficului la frontiera dintre România şi Republica Moldova este o prioritate, potrivit Radio România Actualități.

Guvernul a aprobat, prin hotărâre, deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat cu Republica Moldova Bumbăta-Leova, precum şi înfiinţarea Punctului vamal de frontieră Bumbăta, a anunţat astăzi purtătorul de cuvânt al executivului, Dan Cărbunaru.

El a precizat că operaţionalizarea acestui punct de trecere se va realiza după asigurarea infrastructurii necesare, a personalului şi utilităţilor, în contextul în care fluidizarea traficului la frontiera dintre România şi Republica Moldova este o prioritate.

Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

Dan Cărbunaru a menţionat că ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, şi omologul său din Republica Moldova vor fi prezenţi mâine la Albiţa pentru a asista la momentul în care vor începe controalele coordonate la frontiera dintre România şi Republica Moldova, o altă măsură care va contribui la fluidizarea traficului dintre cele două ţări.

Sursa. Radio România Actualități / Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.