Nouă turiști accidentați pe pârtiile din Poiana Brașov în ultimele 24 de ore

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat, ieri, sa intervina in 9 cazuri de persoane care s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna pe partiile din Poiana Brasov si Masivul Postavaru.

Acestora li s-a acordat primul ajutor si au fost coborate in siguranta la baza muntelui, urmand ca 2 sa fie predate echipajelor SMURD venite in sprijin, care le-au transportat catre unitatile spitalicesti, pentru investigatii suplimentare.

Schiati intotdeauna cu o viteza in care sa fiti in permanenta in control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastra.

Adaptati viteza in functie de traficul de pe partie, conditiile meteo, starea zapezii si a partiei si nu in ultimul rand, nivelului vostru de pregatire, atat tehnica, cat si fizica.

Citeste și:  Brașovul participă la EXPO REAL, cel mai mare târg dedicat dezvoltărilor imobiliare și de investiții din Europa

De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 110 cazuri, implicand 111 persoane care s-au accidentat, ratacit sau care au trebuit sa fie evacuate.
Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.