O avarie la reţeaua de transport a energiei electrice, a lăsat fără curent zeci de mii de consumatori din trei judeţe


Zeci de mii de consumatori, din trei judeţe, au rămas fără curent, în această după-amiază, în urma unei avarii la reţeaua de transport a energiei electrice. Cauza ar fi o defecţiune în reteaua Transelectrica, potrivit Transelectrica.

„Marti, 29 iunie 2021, la ora 14.34, pe fondul fenomenelor meteorologice de vreme severa, a avut loc un defect in Reteaua Electrica de Transport din zona Brasov, care a afectat alimentarea cu energie electrica din zona judetelor Brasov, Covasna si nordul judetului Prahova.

Incidentul a fost remediat in jurul orei 14.53, toti consumatorii fiind ulterior realimentati. Cauzele tehnice ale producerii incidentului sunt in analiza la nivelul specialistilor din CNTEE Transelectrica SA.

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

Mentionam ca in zona traversarii montane a LEA 400 kV Gutinas – Brasov este in vigoare un cod rosu de vreme severa, fiind emise mai multe avertizari prin intermediul sistemului ROALERT”, se arată intr-un comunicat Transelectrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.