O brașoveancă a fost agresată sexual și tâlhărită într-un tren

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tâlhărie calificată și agresiune sexuală”, cu persoana cercetată în stare de arest.

Ieri, în jurul orei 03.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, care se afla într-un tren de călători, ar fi fost agresată de către un bărbat necunoscut.

Demersurile urgente efectuate de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, acesta fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Brașov, dar și la stabilirea modalității de comitere a faptei. Acesta ar fi pipăit-o, fără voie, pe femeie și ar fi deposedat-o de portofelul pe care îl avea asupra sa.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Prin ordonanța din data de 07 iunie 2023, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptelor și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventivă.

Ulterior bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.