O brașoveancă a fost agresată și lovită de soț. Polițiștii au intervenit!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţia 4 Poliţie efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”amenințare” și “violență în familie”.

Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 13 septembrie, în jurul orei 06.30, un bărbat şi-ar fi agresat fizic soția și ar fi amenințat-o, în timp ce se aflau pe raza municipiului Brașov.

Mai mult, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul nu era la prima faptă de violență fizică și verbală față de persoana vătămată. Astfel, cu o zi înainte, în jurul orei 21.30, acesta ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe femeie, în timp ce se aflau în parcarea special amenajată din fața unui complex de restaurante din municipiul Brașov.

Citeste și:  Se circulă fără restricții pe DN1, la Predeal

Date fiind concluziile polițiștilor, în conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.