„O călătorie muzicală” oferită de studenții Facultății de Muzică din Brasov

Vineri, 7 aprilie 2023, de la ora 18.30, în Foaierul Operei Brașov, va loc recitalul vocal-instrumental „O călătorie muzicală”, susținut de studenții Facultății de Muzică din cadrul Universităţii „Transilvania” Brașov, de la clasa prof. Cristina Radu-Giurgiu.

Vă invităm la o călătorie prin muzică, spre alte zări și timpuri. Vor răsuna pentru dumneavoastră sunete ce încântau saloanele aristocratice de acum câteva secole, dar și cântece îndrăgite de publicul meloman din timpuri mai recente. Și chiar dacă acordurile sonore ne vor purta prin Franța, Italia, Germania, Ungaria, Spania, Austria sau România, călătoria are ca destinație sufletul și abisul interior al imaginației, în care sunteți invitați, fiecare, să decolați, într-un balon cu aer cald sau, pur și simplu, vpe aripile muzicii – alături de vocile tinere și proaspete ale studenților Facultății de Muzică din Brașov”, afirmă prof. Cristina Radu-Giurgiu, solistă a Operei Brașov.

În programul muzical sunt cuprinse lied-uri ale compozitorilor români: „Ce te legeni, codrule?”, „Liniște” de N. Bretan, „Ochii albaștri” de E. Caudella, arii din operele „Cosi fan tutte” de W.A. Mozart, „Bajazet” de A. Vivaldi, „La serva padrona” de G.B. Pergolesi sau „Gianni Schicchi” de G. Puccini.

Interpretează studenții: Marisa Berbecaru, Amalia Cârstea, Andreea Fazakas, Iulia Geanovu, Marta Păun, Medeea Petrache, Livia Pisică, Diana Vancea. La pian îi va acompania Valentin Mureșan. Evenimentul va fi prezentat de către Simona Manole iar recitalul este coordonat de către Cristina Radu-Giurgiu.

  • Recitalul durează o oră și nu are pauză.
    Preț bilete: 30 lei
    Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 sau cu o oră înainte de începerea repetiției (în cazul în care rămân bilete disponibile). Informații se pot obține la telefon: 0268419380.
    Evenimente desfășurate cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.