O femeie din Covasna a fost reținută la Brașov pentru tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Astfel, la data de 02 iunie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii au fost alertați de către o persoană de sex masculin cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe bulevardul Gării din municipiul Brașov, a fost victima infracțiunii de ”tâlharie”.

Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, o femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Vâlcele, jud. Covasna, precum și la stabilirea modalității de comitere a faptei.

Citeste și:  Simona Halep revine în forță: gata de duel cu Paula Badosa, la Miami!

Astfel, aceasta ar fi abordat mai întâi victimaîn zona Gării Brașov, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, pe care bărbatul însă le-a refuzat, după care l-a urmărit pe acesta până în zona unei stații PECO, unde l-a lovit cu pumnii și i-a sustras suma de aproximativ 200 lei.

Prin ordonanța din data de 05 iunie a.c.,  polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a femeii bănuite de comiterea faptei și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

În cauza descrisă, cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.