O femeie din Zărnești și concubinul ei, agresați de un bărbat care a pătruns în locuință

Poliţiştii zărneşteni efectuează acte de urmărire într-un dosar penal, în care un bărbat, de 34 de ani, a fost reţinut.

În urma primirii unui apel de urgentă, in data de 12.02.2023, în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre o situaţie în care o persoană ar fi pătruns în locuinţa unei alte persoane şi s-a produs un scandal de față cu cei prezenţi.

Astfel, poliţiştii s-au deplasat de îndată la adresa indicată, iar din materialul probator, existent în cauza pe care au cercetat-o, au stabilit faptul că bărbatul ar fi pătruns fără drept în acea locuinţă, din oraşul Zărneşti, unde a provocat distrugeri şi a agresat-o fizic atât pe proprietara imobilului, cât şi pe concubinul acesteia.

Citeste și:  Elevii de clasa a VIII-a încep simularea Evaluării naţionale

Prin ordonanța din data de 13.02.2023, s-a dispus reținerea bărbatului bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ,,violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere”, acesta aflându-se la acest moment în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit de poliţişti, sub coordonarea unui procuror desemnat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.