O șoferiță în vârstă de 32 de ani, prinsă de către polițiștii brașoveni cu cocaină „la bord”

Ieri, 12.02.2023, în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit o conducătoare auto, în vârstă de 32 ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, în timp ce polițiștii efectuau controlul documentelor celei oprite, aceștia au observat o stare de agitație a femeii, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive. Rezultatul a fost pozitiv la substanța cocaină.

Pentru valoarea înregistrată, conducătoarea auto a fost condusă la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se afectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Un bărbat din Codlean a fost evacuat din locuință, după ce și-a amenințat soția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.