O victorie şi un egal pentru juniorii de la FC Braşov în dubla cu CSS Braşovia

Juniorii de la FC Braşov au obţinut o victorie la scor, dar şi un egal din dubla cu CSS Braşovia. Cele două jocuri au contat pentru etapa a 8-a din Campionatul Naţional. Stegarii de Under 17 s-au impus cu scorul de 6-1, iar cei de Under 19 au terminat la egalitate, scor 1-1. Meciurile au avut loc duminică, pe stadionul de la Tărlungeni.

“Juniorii mici”, de U17, s-au impus cu scorul de 6-1. Pentru stegari au marcat Claudiu Pătraşcu de 5 ori şi Sebastian Dragotă.

După o evoluţie entuziasmantă a atacantului Claudiu Pătraşcu, care de unul singur a realizat “o manita”, stegarii s-au impus fără probleme în faţa Braşoviei.

“Sunt foarte bucuros ca am reușit să dau 5 goluri într-un meci și sa îmi ajut echipa să câștige. Pentru mine este o bucurie că am reușit să îmi depășesc limitele. Le mulţumesc antrenorilor pentru încrederea acordată și îmi doresc sa marchez cât mai multe goluri în continoare.”, a spus Claudiu Pătraşcu.

Liviu Dîrstar a început în formula: Marco Tudose, Gabriel Andron, Manuel Răuţă, Sebastian Dragoră, Eduard Chelaru, Octavian Oprea, Dario Lazăr, Alexandru Păun, Claudiu Pătraşcu, Alexandru Vajoi şi Freddy Vârciu. Rezerve au fost: Răzvan Cojocaru, Ştefan Hlipcă, Cătălin Moraru, Adrian Ilie, Diedo Dima, Vlad Dumitrescu şi Eduard Luca.

Foto. Claudiu Pătraşcu, băiatul care a dat 5 goluri.

Echipa de Under 19, antrenată de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu, a terminat la egalitate, scor 1-1. Golul stegarilor a fost marcat de Alexandru Toderaşcu, junior care face parte şi din lotul echipei de seniori de la FC Braşov.

Acest meci a fost început în formula: Andrei Chiriac, Alex Mitroi, Alexandru Dascălu, Claudiu Păscuţă, Sebastian Popescu, Alexandru Toderaşcu, Robert Moroe, Mattia Galliano, Ştefan Tufă, Marco Popescu şi Vlad Cioriia. Rezerve au fost: Arnold Sandor, Fabrizio Astalus, Alexandru Sileanu, Gabriel Popescu, Sebastian Racz, Alexandru Frumosu şi Antonio Gavrilă.

În etapa a 9-a a Campionatului Naţional, juniorii de la FC Braşov se vor deplasa la Sibiu pentru meciurile cu FC Interstar. Partidele vor avea loc duminică, 16 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.